درست است که قهوه ربوستا ذاتاً تلخی بیشتری داشته و غالباْ طعم خاص و بدرد بخوری نشان نمیدهد (چوب، لاستیک سوخته و ..) ولی مقدار تلخی آن بستگی به نحوه برشته کردن برشتهکار هم دارد.
سه خصوصیت تلخی زیاد + رنگ سیاه + قیمت ارزان، با هم یعنی قهوه سوخته و بدبرشتهشده و بدون خاصیت و البته سرطانزا و به اسم کافئین بالا یا خوشطعم، تبلیغ میشود و با حس طعم تلخی زیاد آن, مشتری خوشحال میشود ( از اینکه چه قهوه خوبی گرفته است!)؛ در صورتیکه دانههای متفاوت قهوه، طعمهای متفاوتی میتوانند از خود نشان دهند : از طعم علفی و خاکی و چوبی گرفته تا آجیلی و شکلاتی و میوهای و گلی و….!!
همچنین برشتهکارانی هستند که یا از روی ناواردی یا از روی بیوجدانی، دانها را بیشتر برشته میکنند تا تیره( دارک ) شود تا بتواند آنرا بعنوان دان دارک، به مشتریان ناآگاه بفروشند و طعم تلخ و سوخته هم متاسفانه آن چیزی است که اکثراً فکر میکنند طعم اصلی قهوه هست.
** قهوهی سیاهِ تلخِ سوخته یعنی چه؟!
- یعنی : من برشتهکاری بلد نیستم؛ سیاهش میکنم که کسی نفهمه که ناواردم و نمیتونم طعم دان قهوه رو دربیارم!
- یعنی : یک نفر گذاشتم پای دستگاه و فقط گفتم که در فلان زمان، فلان کار رو انجام بده ( بدون کوچکترین اطلاعی از پروفایل )!
- یعنی : من دوست دارم مشتریم سرطان بگیره!
- یعنی : من عمده تولید میکنم و با کیفیت، کاری ندارم ( کیفیت در حد تجاری )!
- یعنی : جنس، نوع و مبدا قهوه برایم مهم نیست، ارزانترین قهوه را تهیه کردم و چون سیاهسوختش میکنم، کسی از کیفیت دان، خبردار نمیشه!
- یعنی : به مشتری احترام نمیگذارم، پولش برام مهمه!
- یعنی : لازم نبود کلی پول بدهم دستگاه برشتهکاری تهیه کنم، یک ماهیتابه بزرگ یا دستگاه برشتهکن تخمه آفتابگردان هم جواب کار مرا میداد!
- یعنی : من سرِ مشتری را کلاه میگذارم و از بیاطلاعی ایشان سوء استفاده میکنم!
بادر نظر گرفتن موارد گفتهشده، میتوانید به برشتهکاری قهوه کافیشمس براحتی اطمینان کنید.
خصوصیات انواع قهوه ما را بخوانید. با تهیه مجموعههای اقتصادی شماره یک و دو کافیشمس، با انواع طعم ارائهشده توسط ما آشنا شوید.
در هنگام تهیه انواع قهوه، میتوانید با ما مشورت کنید.
در خدمت شما هستیم.