روش استفاده از موکاپات :

بعد از جوش آمدن آب، محفظه آب موکا (قسمت شماره 4) را تا زیر سوپاپ (قسمت شماره 6)، با آب داغ پر کنید.

قهوه را اضافه کنید. اندازه آسیاب باید به اندازه Medium/Fine باشد یعنی درشتتر از اسپرسو ، اما ریزتر از فیلتر. آب باید بتواند آزادانه از بین قهوه جریان یابد.
ما از سبد فیلتر یا محفظه قهوه (قسمت شماره 5)، به عنوان راهنمای مقدار قهوه استفاده می کنیم. فقط آن را پر کرده و با انگشت، سطح آن را با لبه محفظه یکی کرده ولی فشار ندهید یعنی قهوه، فشرده نشود؛
البته اگر نتیجه نهایی به نظرتان خیلی تلخ آمد میتوانید دفعات بعد، مقدار قهوه را کمتر ریخته و با تکان دادن، سطح آنرا صاف کنید.

شعله را روشن کنید.
ما برای شروع، یک حرارت متوسط را توصیه می کنیم.

این مرحله مهم است. با شنیدن شروع جوشیدن آب، شعله را کم کنید. شما درصدد این هستید که قهوه مانند عسل از دهانه خروجی خارج شود (می توانید درب مکاپات را باز نگه دارید).
اگر قهوه در حال شلیک و پاشیدن باشد، یعنی خیلی داغ است و قهوه را میسوزانید.
البته عسلی نبودن قهوه خروجی شما را نگران نکند، این به نوع اسپرسو بستگی دارد و نشانگر کیفیت آن نیست!
اگر برای شما مهم است که کف، خامه یا کِرِما داشته باشید، میتوانید روی پودر قهوه، یک عدد فیلتر مخصوص موکاپات یا حتی یک تکه برش خوردهی دستمال کاغذی قرار دهید!

به کنترل شعله ادامه دهید تا قهوه به راحتی روان شود.
با شروع تخلیه محفظه پایین ، حباب و پاشیدگی ایجاد میشود. این طبیعی است.

هنگامی که صدای خشخش میشنوید و محفظه بالایی پر است، موکا را از روی شعله برداشته و بلافاصله سرو کنید.
قبل از نوشیدن بگذارید تا خنک شود چون داغ میباشد.
نوش جان